Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)36g12kcal0.1g2.4g0.1g0.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)106g147kcal11.8g0.4g11g0g
Sokeri 39g160kcal0g39.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g148kcal4.4g30.1g0.5g1.5g
Rypsiöljy 12g105kcal0g0g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1164kcal32.8g149g47g4g
Valittu annoskoko240g582kcal16.4g74.5g23.5g2g
Annoskoko puolitettuna120g291kcal8.2g37.3g11.8g1g
Arvot/100g100g243kcal6.8g31g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445566