Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 60g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g60g234kcal0g58.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Raparperi 60g20kcal0.4g3.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g564kcal2.2g134.4g0.8g5.4g
Valittu annoskoko240g282kcal1.1g67.2g0.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna120g141kcal0.6g33.6g0.2g1.4g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731