Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 28g251kcal0g0g28.4g0g
Pellavansiemenöljy57g512kcal0g0g56.8g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g28g23kcal0g0g2.6g0g
Viinietikka 126g26kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1623kcal0g1.2g175.6g0g
Valittu annoskoko240g812kcal0g0.6g87.8g0g
Annoskoko puolitettuna120g406kcal0g0.3g43.9g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233