Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Porkkana 32g10kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Palsternakka 10g6.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Paprika, punainen5.6g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 16g5.6kcal0.7g0.3g0g0.4g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska 39g12kcal0.2g2.1g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g103kcal4g15g1.6g5.8g
Valittu annoskoko240g52kcal2g7.5g0.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna120g26kcal1g3.8g0.4g1.5g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820