Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g11g101kcal0g0g11.3g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl75g270kcal1.5g2g28.5g0g
Katkarapu 23g15kcal3.2g0g0.2g0g
Tilli mauste3.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 7.5g40kcal0g0g4.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g15g42kcal2.9g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1174kcal36g4.4g112.6g0g
Valittu annoskoko240g587kcal18g2.2g56.3g0g
Annoskoko puolitettuna120g293kcal9g1.1g28.2g0g
Arvot/100g100g244kcal7.5g0.9g23.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646