Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty150g210kcal7.7g41.9g1g5.1g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g25g23kcal0.2g4.8g0.3g0g
Paprikasalaatti, Pirkka25g7.3kcal0.3g1.6g0g0g
Tonnikala öljyssä 18g33kcal4.7g0g1.6g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g23g18kcal0.6g0.9g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g582kcal27g98.4g8.4g10.2g
Valittu annoskoko240g291kcal13.5g49.2g4.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna120g146kcal6.8g24.6g2.1g2.6g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465340