Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,347g31kcal5.2g2g0.1g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)24g169kcal0g0g18.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit38g7.9kcal1.2g0.7g0g0.9g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g38g70kcal8.3g0.8g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.2g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1071kcal43.8g44.6g78.8g4g
Valittu annoskoko240g536kcal21.9g22.3g39.4g2g
Annoskoko puolitettuna120g268kcal11g11.2g19.7g1g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245