Kevyt kalapaistos

Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.

Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.

Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.

Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.

Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.

Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.

Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.

Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.

Tarjoile maalaispatongin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pimpula87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siika, 1 filee= 75g42g42kcal7.3g0g1.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Munakoiso 42g9kcal0.2g1.3g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 49g8.9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Basilika, tuore2.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 8.4g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Persilja 8.4g2.3kcal0.1g0.1g0g0.7g
Ruohosipuli, tuore7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 17g4.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g243kcal18.2g12g11.8g7.6g
Valittu annoskoko240g122kcal9.1g6g5.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna120g61kcal4.6g3g3g1.9g
Arvot/100g100g51kcal3.8g2.5g2.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269411