Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio21g30kcal0.6g1.4g2.5g0g
Pizzamix juusto21g70kcal4.2g1.5g5.3g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Atria broilerin filesuikale maustamaton42g47kcal9.7g0g0.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl35g127kcal3.9g23.9g1.5g2.1g
Vesi85g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.3g6.3kcal0.2g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g620kcal38.4g58.2g26g5.4g
Valittu annoskoko240g310kcal19.2g29.1g13g2.7g
Annoskoko puolitettuna120g155kcal9.6g14.6g6.5g1.4g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719