Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)88g140kcal16.6g0g7.9g0g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Curry Paste red, Aroy-D3.3g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Herkkusieni säilyke 18g3kcal0.4g0g0.1g0.4g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow22g11kcal0.1g2.6g0g0g
Flora culinesse1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Fraiche 5% Valio22g20kcal0.9g1.7g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Kookosmaito 18g36kcal0.4g0.5g3.7g0.1g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana482g481kcal38.4g17.8g27.6g2g
Valittu annoskoko241g241kcal19.2g8.9g13.8g1g
Annoskoko puolitettuna120g120kcal9.6g4.5g6.9g0.5g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586