Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g52g108kcal5.4g1g9.7g1.6g
Sipuli, tuore10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lanttu 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Selleri, annos 50g7.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 68g44kcal1.1g8.9g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.1g7.8kcal0.4g0g0.7g0g
Parsakaali, tuore, 257g24g7.2kcal1.1g0.5g0.1g0.4g
Kiinankaali raaka 100g24g4.3kcal0.4g0.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g383kcal18g29g21.6g9.4g
Valittu annoskoko241g191kcal9g14.5g10.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna120g96kcal4.5g7.3g5.4g2.4g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062