Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g26g152kcal5.7g5.2g13.3g0g
Leseseos (3 viljan)7.7g20kcal1.3g2.6g0.5g2.3g
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Valkuainen (100g)8.7g3.7kcal0.9g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 88g171kcal16.3g0g11.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g33g92kcal0.8g1.1g9.2g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper15g44kcal4g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g1205kcal64.6g20.4g98.8g5.4g
Valittu annoskoko241g603kcal32.3g10.2g49.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna120g301kcal16.2g5.1g24.7g1.4g
Arvot/100g100g250kcal13.4g4.2g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179