Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Kahvikerma hyla Valio7.8g11kcal0.2g0.3g0.9g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g109g197kcal20.8g0g12g0g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss1.6g7kcal0.1g0.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g454kcal43g6.4g26.8g1.8g
Valittu annoskoko241g227kcal21.5g3.2g13.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna120g114kcal10.8g1.6g6.7g0.5g
Arvot/100g100g94kcal8.9g1.3g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139