Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 109g89kcal1.7g18.4g0.1g3.3g
Paprika, punainen44g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Parsakaali brokkoli 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g44g74kcal0.7g0.9g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana482g379kcal9.6g44.4g15.6g10.6g
Valittu annoskoko241g189kcal4.8g22.2g7.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna120g95kcal2.4g11.1g3.9g2.7g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462