Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni44g153kcal5.7g30.6g0.8g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk109g109kcal25.2g0g0.5g0g
Paprika keltainen 39g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Paprika, punainen44g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana482g649kcal63.4g69.2g12g3.4g
Valittu annoskoko241g324kcal31.7g34.6g6g1.7g
Annoskoko puolitettuna120g162kcal15.9g17.3g3g0.9g
Arvot/100g100g135kcal13.2g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217