Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 45g16kcal2.1g0.9g0.1g1.1g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Palvikinkku HK 3%17g17kcal3g0.1g0.5g0g
Sipuli, paistettu 11g11kcal0.1g0.5g0.9g0.2g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Herkkusieni 23g3.6kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)11g23kcal0.1g5.2g0.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä45g50kcal3.5g8.1g0.2g3.6g
Papu valkoinen, keitetty 45g48kcal3.8g6.3g0.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana482g711kcal26.8g44.8g45g17.6g
Valittu annoskoko241g355kcal13.4g22.4g22.5g8.8g
Annoskoko puolitettuna120g178kcal6.7g11.2g11.3g4.4g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.3g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613