Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g28g169kcal5.9g1.9g15.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 45g56kcal4.9g0.1g4.1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)75g195kcal19.5g1.1g12.7g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli28g20kcal2.7g1.1g0.6g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g19g21kcal3.4g0.4g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g28g60kcal7g0.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g1060kcal87.4g14.2g70.4g0.4g
Valittu annoskoko241g530kcal43.7g7.1g35.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna120g265kcal21.9g3.6g17.6g0.1g
Arvot/100g100g220kcal18.2g2.9g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104