Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai100g370kcal5g32g25g2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Mozzarella light38g60kcal7.5g0.2g3.4g0g
Oliivi kivetön musta rainbow13g23kcal0.1g0.7g2.1g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g1.2g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl7.5g40kcal0.4g0.2g4.2g0.3g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g13g36kcal4.1g0g2.1g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g13g20kcal1g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana482g1122kcal36.8g71.6g77.2g8g
Valittu annoskoko241g561kcal18.4g35.8g38.6g4g
Annoskoko puolitettuna120g280kcal9.2g17.9g19.3g2g
Arvot/100g100g233kcal7.6g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175787