Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Lanttu 28g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow38g30kcal1.6g4.9g0.3g1.2g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g56g45kcal9.6g0g0.4g0g
Katkarapu 17g12kcal2.4g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana482g350kcal28.8g14.6g18.2g3.8g
Valittu annoskoko241g175kcal14.4g7.3g9.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna120g88kcal7.2g3.7g4.6g1g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670