Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)100g111kcal21.7g0g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 5.9g42kcal0g0g4.7g0g
Sipulikuutiot rainbow25g2.5kcal0.4g0.4g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g1.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)50g20kcal0.5g3.6g0.2g0.7g
Punaviini 38g26kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.2g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g441kcal46.6g14.2g15.6g2.4g
Valittu annoskoko241g220kcal23.3g7.1g7.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna120g110kcal11.7g3.6g3.9g0.6g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351