Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g70g190kcal12.3g0g15.5g0g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.6g0.1g0.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.3kcal0.4g1.3g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g5.1g16kcal0.9g2.7g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g7.9g7.1kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g510kcal28.4g11.8g38.2g2.6g
Valittu annoskoko241g255kcal14.2g5.9g19.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna120g128kcal7.1g3g9.6g0.7g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.5g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390