Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu90g37kcal0.2g8.5g0.1g1.6g
Raparperi 60g20kcal0.4g3.3g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g75g293kcal0g73.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g701kcal1.2g171g0.4g4.8g
Valittu annoskoko241g351kcal0.6g85.5g0.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna120g175kcal0.3g42.8g0.1g1.2g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970