Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g35g39kcal6.3g0.7g1.1g0g
Katkarapu 42g29kcal6.1g0g0.5g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.8g0.7kcal0g0.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Kurkku, tuore42g4.2kcal0.3g0.7g0g0.3g
Jäävuorisalaatti, rapea56g5.6kcal0.6g0.5g0.1g0.7g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika, punainen17g4.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g184kcal27.8g9.2g3.8g4g
Valittu annoskoko241g92kcal13.9g4.6g1.9g2g
Annoskoko puolitettuna120g46kcal7g2.3g1g1g
Arvot/100g100g38kcal5.8g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616