Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 999g240kcal18.1g22g3g23g
Purjosipuli 130g30kcal2.4g3.1g0.3g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g699kcal47.5g0g54.9g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)23g23kcal1.7g3.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g1984kcal139.4g57.8g116.6g52.4g
Valittu annoskoko2400g992kcal69.7g28.9g58.3g26.2g
Annoskoko puolitettuna1200g496kcal34.9g14.5g29.2g13.1g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901