Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g720g1231kcal73.4g19.4g95.8g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g1200g420kcal32.4g56.4g6g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)480g792kcal14.4g19.2g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g4886kcal240.4g190g347.6g0g
Valittu annoskoko2400g2443kcal120.2g95g173.8g0g
Annoskoko puolitettuna1200g1222kcal60.1g47.5g86.9g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206