Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka800g1344kcal160g0g80g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g400g220kcal12.4g25.6g8g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g200g520kcal30g0.4g44g0g
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g4756kcal416g158g268g38g
Valittu annoskoko2400g2378kcal208g79g134g19g
Annoskoko puolitettuna1200g1189kcal104g39.5g67g9.5g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570