Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g962g2357kcal96.2g77g173.1g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl241g84kcal2.4g14.4g2.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)649g1039kcal17.5g17.5g97.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr241g673kcal19.2g22.8g57.7g3.8g
Vesi241g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix43g22kcal0.6g4.3g0.2g0g
Sinappi 24g32kcal1.1g3.4g1.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g8413kcal274g278.8g664.4g8.4g
Valittu annoskoko2400g4206kcal137g139.4g332.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna1200g2103kcal68.5g69.7g166.1g2.1g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523