Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g61g37kcal7.9g0.7g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen606g200kcal20g29.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 218g311kcal27.3g0.7g22.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki121g68kcal10.3g6.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1212g4159kcal123.5g848.5g14.5g42.4g
Voi, 1 tl, 5 g182g1327kcal1.8g1.8g145.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g12205kcal381.6g1775g365.6g84.8g
Valittu annoskoko2400g6102kcal190.8g887.5g182.8g42.4g
Annoskoko puolitettuna1200g3051kcal95.4g443.8g91.4g21.2g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203741