Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g1599g2287kcal319.8g0g111.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 200g455kcal10.1g35g28.1g11.6g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g360g971kcal64.8g7.2g75.5g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 1.6g4.1kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g7613kcal799.6g115g432.4g34.4g
Valittu annoskoko2400g3807kcal399.8g57.5g216.2g17.2g
Annoskoko puolitettuna1200g1903kcal199.9g28.8g108.1g8.6g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984