Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Omena, keskikokoinen 200g500g170kcal1g35.5g1.5g9g
Päärynä kuorittu 500g217kcal1.5g40g0.5g19.5g
Valio Viola sinihome tuorejuusto250g400kcal20g10g32.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g150g390kcal40.5g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g2714kcal137.2g221g128g71g
Valittu annoskoko2400g1357kcal68.6g110.5g64g35.5g
Annoskoko puolitettuna1200g679kcal34.3g55.3g32g17.8g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849