Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 666g949kcal83.2g2g68.2g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g807g524kcal96g33.9g2.4g0g
Soijajauho rasvainen 141g659kcal48.8g33.2g33.2g16.8g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 81g261kcal23.4g5.6g16.1g24.7g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)81g206kcal13.4g27.5g4.9g24.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 81g544kcal21.7g5.6g46.8g9.9g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen101g726kcal1g1g80.7g0g
Oltermanni, perinteinen403g1452kcal100.8g0g117g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g10784kcal780.8g248g738.6g151.6g
Valittu annoskoko2400g5392kcal390.4g124g369.3g75.8g
Annoskoko puolitettuna1200g2696kcal195.2g62g184.7g37.9g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603