Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1000g3700kcal45g310g250g37g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g400g440kcal92g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g500g700kcal38.5g60g35g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)375g75kcal2.3g13.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g9897kcal358.8g778.2g589.4g78.2g
Valittu annoskoko2400g4949kcal179.4g389.1g294.7g39.1g
Annoskoko puolitettuna1200g2474kcal89.7g194.6g147.4g19.6g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822