Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g932g1865kcal186.5g0g121.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.4g0.6g4.8g
Tomaattipyree, Pirkka47g38kcal1.6g8.9g0.5g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen699g2168kcal55.9g377.6g38.5g3.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 163g33kcal1.1g4.9g0.2g2.9g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio233g326kcal6.5g15.2g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4802g9738kcal512.6g856.4g448.2g24.2g
Valittu annoskoko2401g4869kcal256.3g428.2g224.1g12.1g
Annoskoko puolitettuna1201g2435kcal128.2g214.1g112.1g6.1g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946