Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1166g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 466g524kcal98.5g0g14g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 699g238kcal7.7g37.8g1.4g20.3g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4802g1566kcal214.2g82.4g31g43g
Valittu annoskoko2401g783kcal107.1g41.2g15.5g21.5g
Annoskoko puolitettuna1201g392kcal53.6g20.6g7.8g10.8g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346