Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g499g300kcal7.5g64.9g0.5g4.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.2g3kcal0.1g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Hirvikäristys499g749kcal99.9g0g30g0g
Vesi999g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 200g206kcal6.9g36g2.1g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g2635kcal232g225.4g66.6g30g
Valittu annoskoko2408g1318kcal116g112.7g33.3g15g
Annoskoko puolitettuna1204g659kcal58g56.4g16.7g7.5g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799