Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia1403g1964kcal238.5g0g112.2g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)33g140kcal2.3g20.7g5g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g877g263kcal8.8g52.6g1.8g0g
Rypsiöljy 95g838kcal0g0g94.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g6410kcal499.2g146.6g427.4g0g
Valittu annoskoko2408g3205kcal249.6g73.3g213.7g0g
Annoskoko puolitettuna1204g1603kcal124.8g36.7g106.9g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435