Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 879g350kcal30.2g35.7g5.3g17.6g
Sipuli 200g60kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Vesi1285g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g1207kcal69.8g101.8g47g46.6g
Valittu annoskoko2408g604kcal34.9g50.9g23.5g23.3g
Annoskoko puolitettuna1204g302kcal17.5g25.5g11.8g11.7g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811