Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit88g18kcal2.9g1.7g0g2.2g
Kukkakaali, pakaste, Apetit110g19kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Voi 20g143kcal0.2g0.1g16g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g25g69kcal4.7g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g498kcal19.2g8.4g43.2g8.6g
Valittu annoskoko242g249kcal9.6g4.2g21.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna121g124kcal4.8g2.1g10.8g2.2g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584