Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 35g27kcal0.7g5.4g0.1g0.4g
Porkkana 62g20kcal0.4g3.4g0.1g1.6g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g35g7kcal0.4g1.1g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g22g62kcal4.2g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g231kcal11.4g19.8g10.2g4.8g
Valittu annoskoko242g115kcal5.7g9.9g5.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna121g58kcal2.9g5g2.6g1.2g
Arvot/100g100g48kcal2.4g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529