Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g2.2g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Bataatti, kuorittu 94g76kcal1.5g15.8g0g2.8g
Lanttu 90g26kcal0.9g4.1g0.3g1.6g
Purjosipuli 20g4.5kcal0.4g0.5g0g0.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.2g23kcal1.6g0g1.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g300kcal9.6g44g7g10.4g
Valittu annoskoko242g150kcal4.8g22g3.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna121g75kcal2.4g11g1.8g2.6g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951