Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Paprika keltainen 19g5.7kcal0.2g1g0g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g63g22kcal1g4.3g0.1g0.9g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g53g53kcal3.7g7.9g0.6g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g13g51kcal3.1g0.3g4.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g322kcal17g32.4g13.8g4.4g
Valittu annoskoko242g161kcal8.5g16.2g6.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna121g81kcal4.3g8.1g3.5g1.1g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193