Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 88g15kcal1.6g0.3g0.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7g25kcal0.8g5g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl70g60kcal1g3.1g4.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g310kcal7.4g18.6g22g4.4g
Valittu annoskoko242g155kcal3.7g9.3g11g2.2g
Annoskoko puolitettuna121g78kcal1.9g4.7g5.5g1.1g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525