Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 146g92kcal4.4g7g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g163kcal4.8g33.2g0.6g1.7g
Kananmuna 50g(kpl)29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Sokeri4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Rypsiöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g864kcal24.8g92.8g42.8g3.4g
Valittu annoskoko241g432kcal12.4g46.4g21.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna121g216kcal6.2g23.2g10.7g0.9g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304268