Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 182g44kcal3.3g4g0.5g4.2g
Sipuli 43g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 8.5g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Oliiviöljy 4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g4.3g13kcal0.4g2.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g234kcal9.8g20g10.4g10.2g
Valittu annoskoko242g117kcal4.9g10g5.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna121g59kcal2.5g5g2.6g2.6g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664