Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g74g70kcal0.4g16.3g0.4g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.5g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Soijakastike 4.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g87g114kcal18.4g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g484kcal40g39.4g16.8g1.6g
Valittu annoskoko242g242kcal20g19.7g8.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna121g121kcal10g9.9g4.2g0.4g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451