Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa85g14kcal0.3g2.1g0.5g0.6g
Porkkana 23g7.4kcal0.1g1.3g0g0.6g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 35g10kcal0.2g1.9g0.1g0.7g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 5.6g30kcal0.1g0g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 42g19kcal0.4g2.7g0.6g0.3g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)2.3g6.1kcal0.1g0.1g0.6g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives2.3g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Lohisäilyke22g22kcal3.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g265kcal11.6g23.2g13.2g4.8g
Valittu annoskoko242g133kcal5.8g11.6g6.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna121g66kcal2.9g5.8g3.3g1.2g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718