Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 16g21kcal1.4g2.8g0.3g0.8g
Papu valkoinen, keitetty 18g20kcal1.5g2.5g0.1g1.3g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kaali, valkokaali24g5.1kcal0.3g0.8g0g0.5g
Tomaattimurska 32g10kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Rajah Mild Curry Paste (10g)4g5.8kcal0.2g0.3g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 121g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 12g38kcal2.9g5.5g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g218kcal13.4g28.6g3.4g9g
Valittu annoskoko242g109kcal6.7g14.3g1.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna121g55kcal3.4g7.2g0.9g2.3g
Arvot/100g100g45kcal2.8g5.9g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916