Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 5.4g20kcal0g0.3g2.1g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g68g29kcal0.3g2.8g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g169g183kcal32.9g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g464kcal66.4g6.2g15.6g0g
Valittu annoskoko242g232kcal33.2g3.1g7.8g0g
Annoskoko puolitettuna121g116kcal16.6g1.6g3.9g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184