Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2g18kcal0g0g2g0g
Tonnikala vedessä 47g49kcal10.5g0g0.7g0g
Sipuli kuivattu 2.3g6.4kcal0.2g0.8g0g0.8g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g6.3g16kcal0.8g3.1g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml47g70kcal0.9g1.2g7g0g
Herneet (Apetit)31g17kcal1.8g1.7g0.3g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g31g39kcal0.9g8g0.2g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g75g79kcal3.8g14.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g587kcal37.8g59.2g21.2g1.6g
Valittu annoskoko242g294kcal18.9g29.6g10.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna121g147kcal9.5g14.8g5.3g0.4g
Arvot/100g100g121kcal7.8g12.2g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575