Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 28g21kcal0.5g4.3g0.1g0.3g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 28g38kcal0.8g6.8g0.6g1g
Fenkoli, annos 100g28g8.7kcal0.3g2g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g14g17kcal0.4g0.6g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g189kcal4.6g28.2g5.8g4.4g
Valittu annoskoko242g95kcal2.3g14.1g2.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna121g47kcal1.2g7.1g1.5g1.1g
Arvot/100g100g39kcal1g5.8g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094